Posted on

Voor VSTelecom.nl heeft BCin.nl een eerste opzet voor een nieuwe website gemaakt. Na het zien van deze opzet heeft de klant gevraagd om ook de huisstijl compleet aan te passen. Zo werd VanSilfhoutTelecom omgevormd naar VSTelecom. Duidelijk en strak, net zoals de eerste opzet van de nieuwe website.

Door de webbouwer is deze eerste opzet en de huisstijl verder uitgewerkt in een grafisch ontwerp, de wireframes en uiteindelijk het bouwen van de website. Daarbij heeft de webbouwer ook zijn visie gegeven over de aangegeven wensen.

De klant is volledig ontzorgt in het traject met de webbouwer, dit is door BCin1.nl uit handen genomen. De lijnen waren kort en direct, wat zorgde voor een snelle ontwikkeling van de nieuwe website.

Alle huidige teksten van VSTelecom.nl zijn geredigeerd en waar nodig nieuwe teksten geschreven. Vóór oplevering van de nieuwe website is de database volledig ingericht!

De klant
VSTelecom (VST) is een landelijk opererende Telecom adviseur voor de zakelijke markt. VST staat garant voor continuïteit en kwaliteit voor het beheer van vaste- en mobiele telecommunicatie. Maar ook advies en zorg dragen voor een volledige integratie van de vaste- en mobiele abonnementen, toestellen en telefooncentrales is mogelijk via VST.