Over de opdrachten, die zijn geweest, hebben een aantal klanten een beoordeling gegeven. Die meld ik maar al te graag!

Sebastiaan van Breemen – Manager Inkoop en Marketing bij Halfords 2.0 BV – 17 juli 2018
Ik was bijzonder onder de indruk hoe snel Mariska volwaardig onderdeel van het team werd. Met haar spontane, positieve en ambitieus instelling wist ze de teamleden te enthousiasmeren. In combinatie met haar kennis over E-commerce wist ze enorme stappen voorwaarts te zetten in de ontwikkeling van de webshop. Iedere dag wist ze er op een leuke manier manier voor te zorgen dat de doelstellingen top of mind waren . Met Mariska aan je zijde ben je zeker van een positieve en inhoudelijk sterke bijdrage.

Miriam de Bruin – Marketing Manager bij Formido Bouwmarkten – 21 maart 2016
Het is niet voor niets dat we Mariska steeds weer opnieuw terugvragen om ons te helpen bij het ontwikkelen van onze website en e-commerce activiteiten. Mariska weet snel haar weg te vinden in de organisatie. Zij is een doener die doelgericht werkt en mensen in beweging krijgt, zelfs in complexe situaties. Mariska is de eerste die wij benaderen voor e-commerce projecten omdat zij er niet voor schuwt om de mouwen op te stropen maar net zo makkelijk op management niveau kan opereren.

Monique Muller-Weckx – Online Media Manager bij vanHaren Schoenen – 28 december 2015
Als online& media manager heb ik Mariska ingehuurd als webshop manager in 2014. Hoewel ze voor een paar maanden ingehuurd werd, heeft ze bijna een jaar gewerkt bij vanHaren. Vanaf dag één was ze een volwaardige en loyale medewerker van het webshop team. Met haar jarenlange ervaring en kennis van zaken in e-commerce, heeft zij op gestructureerde wijze de webshop uitstekend gerund en diverse e-commerce projecten (introductie mshop, click & collect en ship to home service) met succes afgerond. Mariska is een leuk mens met gedegen kennis van zaken!

Danielle de Louw – Eigenaar van Danielle de Louw Fotografie – 23 juni 2014
Voor het opstarten van mijn fotografie bedrijf was ik op zoek naar een bedrijf wat mij kon helpen met het maken van een professionele website. Via via kreeg ik het adres door van BCin1nl. Met succes heeft Mariska in samenspraak met mij een mooie, frisse en duidelijke website neergezet. Ik ben zeer tevreden over de prettige samenwerking met Mariska. Ze denkt goed mee, is professioneel en gaat voor het beste resultaat.

Martin Hrevatin – Eigenaar van Reva BV – 28 april 2014
Voor het compleet begeleiden van de bouw van de nieuwe website voor Reva BV, het schrijven van de teksten en het plaatsen van de content in deze nieuwe website, hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van BCin1nl.
Wij zijn uitermate tevreden over de prettige samenwerking die is ontstaan. Het meedenken en het flexibel zijn, is door ons als erg prettig ervaren. Wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat!
Kortom een aanrader voor iedereen die aanpassingen, vernieuwingen of een compleet nieuwe website wil laten maken!

Maarten Koopmans – Partner van Limoen.nl – 22 april 2014
Wij hebben inmiddels diverse kleine en grotere projecten samen met haar gedaan. De klanten zijn altijd erg tevreden met het opgeleverde werk en het doorlopen traject. Onder andere door de ervaring aan beide kanten zorgt het ervoor dat de communicatie soepel en gemakkelijk verloopt. Het doel is altijd een zo goed mogelijk eind product op te leveren. Wij werken met veel plezier samen met Mariska.

Lisanne Redczus van Berkel – E-commerce Manager bij Formido Bouwmarkten – 29 juli 2013
Mariska is een enthousiaste en punctuele content manager die weet van aanpakken. Ze werkt hard en is zeer gedreven. Onlangs heeft ze haar interim klus bij Formido weer naar volle tevredenheid afgerond. Indien we ons assortiment weer verder gaan uitbreiden, zou ik haar graag weer inschakelen.

Mark Klijs – E-commerce Manager bij Formido Bouwmarkten interim – 27 september 2012
Ik huurde Mariska tijdelijk in als content manager bij Formido met als doel om t.b.v. de implementatie van een e-commerce platform product-content bij leveranciers te verzamelen, te bewerken en in te voeren. In dit traject heb ik Mariska leren kennen als een zeer toegewijde en doortastende collega die met de nodige ervaring en senioriteit snel goede resultaten boekt. Accuraat, betrouwbaar en bovendien een uitstekende team-player. Ik kan Mariska van harte aanbevelen binnen e-commerce omgevingen waar onder druk veel operationeel werk verzet moet worden. Daarnaast is Mariska een prettige sparring-partner die meedenkt in de bredere context van cross-channel en online sales&marketing.

Peter Schouten – Eigenaar van Fietsmeesters.nl – 16 augustus 2012
Mariska heeft in opdracht van mij de homepageteksten van enkele webwinkels opgesteld naar aanleiding van een inventariserend gesprek.
Ik heb Mariska ervaren als een prettige hoorder die met enkele scherpe vragen het doel van de opdracht en het gewenste resultaat scherper definieert waar nodig. Ze schroomt niet haar visie op bepaalde wensen te geven en haar opgedane ervaring met diverse elementen in het content management te delen. Het eindresultaat is succesvol gebleken. Voor een nieuwe opdracht zou ik niet twijfelen haar weer in te schakelen.