Als het om meer gaat dan alleen een website ontwikkelen, BCin1.nl is jouw partij!

BCin1.nl is een full service content beheer en internetbureau, die garant staat voor de continuïteit en kwaliteit van het beheer en ontwikkelen van jouw website!
Want webdesign, functioneel en inhoudelijk beheer horen onlosmakelijk bij elkaar!

Over BCin1.nl
Mijn naam is Mariska van Breenen en in 2006 ben ik gestart bij Sanoma Media op de afdeling Content voor o.a. Kieskeurig.nl, Kieskeurig.be, Kiesmobiel.nl en Energieprijzen.nl. In de zes jaar dat ik bij Sanoma Media werkzaam ben geweest heb ik mijzelf gespecialiseerd in het gehele proces rondom content beheren en verwerken.

Door bij een groot digitaal media bedrijf te werken kom je in aanraking met veel meer internet disciplines, die ik mij snel eigengemaakt heb. Dit zijn onder andere website usability, zoekmachine optimalisatie en het analyseren van webstatistieken. Maar ook de wettelijke voorwaarden voor een webshop en het beheren van nieuwsbrieven is mij niet vreemd.

Door deze jarenlange ervaring in de digitale media en het inhoudelijk beheren van websites, heb ik veel kennis in huis. Deze kennis zet ik graag in, om anderen te ondersteunen in het hebben van een inhoudelijk goed up to date functionerende website. Zo is BCin1.nl geboren, een onderneming gespecialiseerd in het inhoudelijk beheer van websites. BCin1.nl staat dan ook voor beheer & consultancy in 1.

Dat neemt niet weg dat iedereen zijn eigen vak heeft. Daarom werk ik nauw samen met specialisten op de diverse gebieden van webdesign en grafische vormgeving. Voor ons allemaal geldt, wij voeren ons vak uit met passie, gedrevenheid, nuchterheid en plezier. BCin1.nl is jou zo optimaal van dienst.

Waarom kiezen voor BCin1.nl?
Alles begint met een gesprek. Een persoonlijk gesprek waarin ik jouw wensen en ideeën boven tafel wil krijgen. Wat wil je en wie is jouw doelgroep? Jouw wensen en ideeën tover ik om naar een uniek concept. Daarbij houd ik het doel voor ogen, maar blijf wel kritisch in het advies en neem de ontwikkelingen in het internet mee.

Bij een website ontwikkelen houdt het nog niet op. Tijdens en na het gehele proces onderhouden we een nauw contact. Want jouw succes hangt immers af van de communicatie.

Webdesign, functioneel- en inhoudelijk beheer horen onlosmakelijk bij elkaar. Daarom garandeer ik professionaliteit voor het gehele traject en zorg voor een flexibele inzet en volledige ontzorging van A tot Z. Door deze aanpak ben ik overtuigd van toegevoegde waarde te zijn!

Ook kennis maken met de aanpak van BCin1.nl? Neem contact op en ervaar wat het jou oplevert!