Bekijk ook op deze pagina een aantal van de kleine projecten van BCin1.nl die er direct of in opdracht van anderen zijn uitgevoerd.

Gastcollege impact Social Media en inrichten LinkedIn pagina
– April 2013 –
Voor de studenten van de studie HBO Duurzaam Bouwen bij Bouwtalent heeft BCin1.nl een gastcollege gegeven over de impact van internet en Social Media. Daarnaast is ook gekeken naar LinkedIn en het inrichten van een goede zakelijke pagina.


Nieuwe Engelse website en Content Management
– Maart 2013 –
Voor Daavision.com heeft BCin.nl de huidige website gevuld met Engelse content. Zo hebben de bezoekers van Daavision.com de beschikking over een Nederlandse en Engelse website. Daarbij is de klant weer volledig ontzorgt in het traject met de webbouwer van Limoen.

Ook de Engelse website van Daavision.com wordt meegenomen in de volledige ontzorging voor een jaar. BCin1.nl zal hiervoor de website bijhouden, nieuwe teksten schrijven, nieuwe producten aanmaken, nieuwsitems en nieuwsbrieven verzorgen en advies geven over de verschillende mogelijkheden voor optimalisatie.


Teksten redigeren en SEO optimalisatie
– Februari 2013 –
Voor BSM de Heuvelrug heeft BCin1.nl de website volledig doorgenomen voor SEO optimalisatie. Onder andere zijn alle teksten geredigeerd en is daarbij rekening gehouden met SEO.


SEO Optimalisatie
– December 2012 –
Voor Reclameshoppen.nl heeft BCin1.nl van alle singlepages de teksten doorgenomen voor SEO optimalisatie. Onder andere zijn alle teksten geredigeerd en alle meta’s (aan)gevuld. Met alles rekening houdend met SEO.

De singlepages die onder handen genomen zijn:

  • Bouwprojectborden.nl
  • Easyvlaggen.com
  • Fullcolorstickers.nl
  • Promokar.com
  • Snelstickers.nl
  • Spandoekshoppen.com
  • StudioHagenaar.nl

Nieuwe website en ontzorging Content Management
– Oktober / November 2012 –
Voor Daavision.com heeft BCin.nl de partijen bij elkaar gebracht om een nieuwe website te creëren. De klant is ontzorgt in het traject met de webbouwer van Limoen, dit is volledig uit handen genomen.

Alle huidige teksten zijn geredigeerd en waar nodig nieuwe teksten geschreven. Vóór oplevering van de nieuwe website is de database volledig ingericht!

– December 2012 / November 2013 –
Daarnaast heeft Daavision.com gekozen voor een volledige ontzorging voor een jaar. BCin1.nl zal hiervoor de website bijhouden, nieuwe teksten schrijven, nieuwe producten aanmaken, nieuwsitems en nieuwsbrieven verzorgen en advies geven over de verschillende mogelijkheden voor optimalisatie.


SEO optimalisatie en ontzorging Content Management
– September 2012 –
Voor HagenaarReclame.nl heeft BCin1.nl de website volledig doorgenomen voor SEO optimalisatie. Onder andere zijn alle teksten geredigeerd en alle meta’s (aan)gevuld en hebben de afbeeldingen een andere benaming gekregen. Met alles rekening houdend met SEO.

Daarnaast heeft HagenaarReclame.nl gekozen voor een volledige ontzorging voor een jaar. BCin1.nl zal hiervoor de website bijhouden, nieuwe teksten schrijven, nieuwe producten aanmaken, analytics rapporten maken en advies geven over de verschillende mogelijkheden voor optimalisatie.


Nieuwsbrief ontzorging
– Maart / Augustus 2012 –
Voor VSTelecom.nl heeft BCin1.nl voor zes maanden lang de wekelijkse nieuwsbrief ontzorging uitgevoerd. De ontzorging betrof het aanmaken van de artikelen, de indeling van de nieuwsbrief opmaken en het klaarzetten voor verzending naar de zakelijke klanten. Het verzenden van de nieuwsbrief werd door VSTelecom.nl zelf gedaan.


Webteksten geschreven
– Juni 2012 –
Voor ITG IJmuiden.nl heeft BCin.nl een aantal webteksten geschreven. De webteksten zijn zo geschreven dat het voor de bezoeker makkelijk leesbaar is en duidelijk de inhoud van de werkzaamheden zijn beschreven, maar daarbij wel rekening houdend met SEO.


Usability advies en homepagetekst
– April 2012 –
Voor Fietsopafbetaling.nl heeft BCin1.nl advies uitgebracht over de website usability en heeft een aantal optimalisatie suggesties gedaan.

Daarbij is er voor de homepage een nieuwe homepagetekst geschreven. Dit heeft al resultaat gehad dat de website Fietsopafbetaling.nl binnen 1 week op de eerste pagina in de zoekmachine gevonden werd.


Usability advies en homepagetekst
– April 2012 –
Voor Fietsmeesters.nl heeft BCin1.nl usability advies gegeven over de website en heeft daarbij een aantal optimalisatie suggesties gedaan.

Daarnaast is er een nieuwe homepagetekst geschreven.