Bekijk ook op deze pagina een aantal van de kleine projecten van BCin1.nl die er direct of in opdracht van anderen zijn uitgevoerd.

Content ontwikkeling en Content Management
– Mei 2014 –
Voor PassQuat BV heeft BCin.nl alle huidige teksten geredigeerd en waar nodig nieuwe teksten geschreven. Er is meegedacht met de opzet van de nieuwe website, die door PassQuat zelf is gebouwd.

Vóór oplevering van de nieuwe website is de database volledig ingericht! Daarbij is ook HTML toegepast in sommige pagina’s.


Ontwikkeling nieuwe website en Content Management
– April 2014 –
Voor Total Look heeft BCin.nl de partijen bij elkaar gebracht om een nieuwe website te creëren. Door de webbouwer van Limoen is de nieuwe website grafisch ontworpen en uiteindelijk gebouwd.

De klant is volledig ontzorgt in het traject met de webbouwer van Limoen, dit is volledig uit handen genomen.

Alle huidige teksten zijn geredigeerd en waar nodig nieuwe teksten geschreven. Vóór oplevering van de nieuwe website is de database volledig ingericht!


Content Management ontzorging
– Maart 2014 / Februari 2015 –
ITG IJmuiden heeft wederom gekozen voor een volledige Content Management ontzorging voor een jaar. BCin1.nl zal hiervoor de website bijhouden. Daarnaast zal ook ontzorgt worden in nieuwe teksten schrijven, nieuwe projecten aanmaken en advies geven over de verschillende mogelijkheden voor optimalisatie.


Ontwikkeling nieuwe website en Content Management
– Maart 2014 –
Voor Reva BV heeft BCin.nl de partijen bij elkaar gebracht om een nieuwe website te creëren. Door de webbouwer van Limoen is de nieuwe website grafisch ontworpen en uiteindelijk gebouwd.

De klant is volledig ontzorgt in het traject met de webbouwer van Limoen, dit is volledig uit handen genomen.

Alle huidige teksten zijn geredigeerd en waar nodig nieuwe teksten geschreven. Vóór oplevering van de nieuwe website is de database volledig ingericht!


Content Management ontzorging
– December 2013 / November 2014 –
Daavision.com heeft wederom gekozen voor een volledige Content Management ontzorging voor een jaar. BCin1.nl zal hiervoor zowel de Nederlandse als de Engelse website bijhouden. Daarnaast zal ook ontzorgt worden in nieuwe teksten schrijven, nieuwe producten aanmaken, nieuwsitems en advies geven over de verschillende mogelijkheden voor optimalisatie.


Website + Content Management
– December 2013 / Mei 2014 –
Voor Stichting Inloophuis Veenendaal heeft BCin1.nl samen met een vrijwilligersteam de website ontwikkeld. Daarnaast is er volledige Content Management uitgevoerd. Alle teksten zijn geschreven en de website is volledige gevuld voordat de website live ging.


Advies, teksten en Content Management
– December 2013 –
Voor Manissimo heeft BCin1.nl meegedacht in nieuwe features en de opzet van de bestaande website, waarbij het volledig doorgenomen is voor SEO optimalisatie.

Samen met de webbouwer van Limoen zijn de wensen en SEO optimalisatie punten opgepakt en doorgevoerd.

Voor de nieuwe website van Manissimo zijn alle teksten geredigeerd of herschreven en is daarbij ook rekening gehouden met SEO. Vóór oplevering van de nieuwe website is het volledige Content Management uit handen genomen.


Ontwikkeling nieuwe website en Content Management
– November 2013 –
Voor de nieuwe website van Arnold van Elst Personal Training heeft BCin1.nl meegedacht in de opzet en inhoud ervan.

De klant is volledig ontzorgt in het traject met de webbouwer van JJ-Creative, dit is door BCin1.nl uit handen genomen. De lijnen waren kort en direct, wat zorgde voor een snelle ontwikkeling van de nieuwe website.

Alle teksten voor de website van Arnold van Elst PT zijn door BCin1.nl nieuw geschreven, rekening houdend met SEO. Vóór oplevering van de nieuwe website is de database volledig ingericht!


Advies en teksten geschreven
– November 2013 –
Voor de website van Danielle de Louw fotografie heeft BCin1.nl meegedacht in de opzet en inhoud ervan. Daarnaast zijn alle teksten herschreven voor op de website, rekening houdend met SEO.


Usability advies, SEO optimalisatie en ontzorging
– Mei 2013 –
Voor ITG IJmuiden heeft BCin1.nl de website volledig doorgenomen voor SEO optimalisatie. Onder andere zijn alle teksten geredigeerd en alle meta’s (aan)gevuld. Met alles rekening houdend met SEO.

– Juni 2013 / Mei 2014 –
Daarnaast heeft ITG IJmuiden gekozen voor een volledige ontzorging voor een jaar. BCin1.nl zal hiervoor de inhoud van de website bijhouden, nieuwe teksten schrijven, nieuwe pagina’s aanmaken en advies geven over de verschillende mogelijkheden voor optimalisatie.