Posted on

Voor DGN Retail BV / EK Nederland in 17 maanden meerdere opdrachten uitgevoerd voor de webshop van Hubo.nl.

Ondersteuning bij het Contentmanagement op de afdelingen Marketing & Data ten behoeve van het project Product Data Professionalisering (afgekort PDP)

Taken: Verantwoordelijk voor het inrichten van de webshop zoekmachine, de filtering en de up- en cross sell van Hubo.nl via Tweakwise. Ook alle hieruit voorkomende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden. Tevens verantwoordelijk voor het inrichten van Product Families, wat gaat zorgen voor meer overzichtelijkheid voor de bezoeker in bepaalde webshop categorieën. Daarnaast ondersteunend aan het verwerken van de kassa-omschrijvingen. En als laatste ondersteunend in het opmaken van de attribuut sheets en verantwoordelijk voor het opvragen van deze sheets bij de verschillende leveranciers en het verwerken ervan. Dit zal zorgen voor meer productinformatie voor de klanten op de webshop.

De klant:
DGN Retail BV / EK Nederland, gevestigd in Hoevelaken, is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. We werken samen met zo’n 1.500 zelfstandig ondernemers in mode, wonen, sport, boeken en doe-het-zelf.